Kom werken bij Paraat scholen

Bekijk hieronder onze vacatures

Binnen Paraat scholen werken we samen aan het bereiken van de onderwijskundige doelen en onze eigen professionele houding. Ontwikkeling speelt hierbij een belangrijke rol. Medewerkers leren van en met elkaar op individueel niveau, schoolniveau en bestuursniveau. Ze zijn mede verantwoordelijk voor de schoolontwikkeling en de eigen professionele ontwikkeling. Hierdoor profiteren medewerkers en de leerlingen optimaal van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. We zijn attent op talent en een betrokken werkgever voor iedereen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
Etend kind

Overzicht

HR stagiair(e) 2023-2024

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en gevarieerde HR-stage? Dan hebben wij dé plek voor jou! Jouw stageplek bevindt zich op het bestuurskantoor van Paraat scholen. Je krijgt hier de kans om zoveel mogelijk over het HR-vakgebied te leren en je te ontwikkelen tot (beginnend) HR-professional. Je wordt bij ons als gelijkwaardige college gezien en je wordt nauw betrokken bij alle processen. 

Enthousiast geworden? Lees verder! 

Lees verder

Kleurende meisjes

Invalwerk

Ben jij een enthousiaste leerkracht of onderwijsassistent en op zoek naar een leuke baan als invalleerkracht? Wij hebben een eigen invalpool voor (veelal) langdurige invalwerkzaamheden.

Meld je hiervoor aan bij ons bestuurskantoor, per mail via personeel@paraatscholen.nl, via de telefoon 0315-215009,

Lees verder

Jongens op fiets

Paraat scholen zoekt een voorzitter én een lid Raad van Toezicht

Stichting samenwerkingsbestuur Paraat scholen is zo spoedig mogelijk, uiterlijk 31 december 2023, op zoek naar een nieuwe voorzitter én een nieuw lid voor de Raad van Toezicht. De huidige voorzitter treedt volgens het rooster eind 2023 af, een van de leden treedt volgens het rooster af per einde schooljaar 2023/2024.

Lees verder

Kinderen in het gras
Buiten speekrek

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in een baan bij één van de scholen van Paraat, maar staat er geen passende vacature online? Stuur ons dan een open sollicitatie. Deze kun je indienen via personeel@paraatscholen.nl. Of neem contact met ons op.

Contact opnemen